Ревю: Golden Rose Sheer Shine Stylo Червила

by - юли 08, 2016


Миналия месец Golden Rose пуснаха две нови серии продукти за устни. Днес ще ви споделя впечатленията си от една от тях - червилата Sheer Shine Stylo. 



Golden Rose Sheer Shine Lipstick
Количество: 3 гр
Цена: около 5лв
Годност след отваряне: 18 месеца

Sheer Shine червилата се предлагат в огромно разнообразие от цветове - цели 32 нюанса. Формулата им съдържа масло от арган и витамин Е, който трябва да подхранят и омекотят устните. Имат и SPF25.
Червилата са в черна изчистена пластмасова опаковка. Изглежда добре и се усеща стабилна, капачето се затваря здраво.
Консистенцията на червилата е кремообразна. Много са меки и се нанасят лесно върху устните. Липсва мазно усещане върху устните. Завършекът им е бляскав. Цветовете не са наситени и по-светлите от тях със сигурност може да се нанасят и без огледало (както много често правя аз).
Не са дълготраен продукт за устни и заради по-меката и кремообразна формула не остават за дълго върху устните. При мен издържат около 3-4 часа, като след хапване задължително трябва да се подновят. 



Спрях се на цветовете 01, 02 и 09, които може и да изглеждат близки, но всеки от тях има своя чар. Всички три цвята които си взех са неутрални, но 01 е по-розово, 02 е по-бежаво и 09 е по-прасковено.


Оценка: 5/5
Ако си търсите продукт за устни, който да дава по-малко цвят на устните, задължително погледнете новите червила на Golden Rose Sheer Shine Stylo. Много са комфортни за носене и предлагат голямо разнообразие от цветове.







Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара