Ревю: Bio Beaute by Nuxe Travel Set

by - май 30, 2016


Здравейте! Съвсем наскоро пътувах за кратка почивка и реших, че няма по-добър повод да си купя travel set-ът на Bio Beaute By Nuxe. Марката определено успя да привлече вниманието ми и така или иначе исках да пробвам различни техни продукти.


Цената на travel set-ът е около 20лв и може да се намери в повечето аптеки. Комплектът включва пет продукта на марката в мини размер в прозрачен несесер. Несесерът се оказа много удобен и успя да събере още много продукти и със сигурност ще го използвам и при следващите си пътувания.
Продуктите включени в комплекта са:

Bio Beaute by Nuxe Мицеларна почистваща вода с портокал (30мл)
Останах доста приятно изненадана колко бързо  успя да премахне грима от лицето и очите ми предвид това че е мицеларна вода. Има съвсем лек плодов аромат. Не дразни очите по време на ползване и не изсушава и опъва кожата след нанасяне.

Bio Beaute by Nuxe Нежен ексфолиант с малина (10мл)
Предназначен е за всеки тип кожа. Ексфолиращите частици в него са био семена от малина. За разлика от други ексфолианти, този трябва да се нанесе върху суха кожа. Първоначално е с консистенция на олио, а след добавяне на малко вода с млечна емулсия. Частичките в него са доста едри и въпреки това успяват да ексфолират кожата нежно без да я драскат или дразнят.

Bio Beaute by Nuxe Емулсия за 24 часова хидратация с клементина (15мл)
Емулсията освен да хидратира, обещава й да изглади кожата. Предназначена е за нормална и комбинирана кожа. Има много лека и богата консистенция. Попива бързо в кожата като я хидратира за цял ден и заедно с това я матира. Отново има много приятен плодов аромат. Със сигурност бих купила емулсията в реален размер.

Bio Beaute by Nuxe Подхранващ крем за ръце (15мл)
Кремът е с плодов аромат, но по-силен от този на останалите продукти в комплекта. Попива бързо в кожата и я омекотява, но не успява да я хидратира достатъчно добре. Заради удобната си мини опаковка ще го нося в дамската си чанта, но не е продукт, който бих купила в реален размер.

Bio Beaute by Nuxe Хидратиращ гел-крем за тяло (30мл)
Този продукт за тяло мирише на ванилово-цитрусов десерт. Има много лека и приятна за нанасяне консистенция. Трябва малко повече време, за да се абсорбира от кожата напълно. Оставя кожата мека и хидратирана.

Оценка: 4/5
Комплектът на Bio Beaute by Nuxe е много удобен за пътуване или почивка, защото включва много и различни продукти. Или ако пък искате да опитате много продукти на марката, но не искате да харчите голяма сума пари. Единствено вместо крема за ръце би ми се искало да беше включен продукт за измиване на лицето за ежедневна употреба.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара