Ревю: Manhattan Last & Shine лак за нокти

by - февруари 16, 2016



Съвсем скоро марката Manhattan ще пуснат у нас нова серия лакове Last & Shine. Тя обещава бързосъхнеща формула и удароустойчив лак и до 10 дни дълготраен цвят. Серията ще предлага 41 цвята (дано внесат всички тях у нас).


На снимката виждате 200 Sweet Creams*, който е много подходящ за ежедневието цвят. Нанесох два слоя от него. Можеше да нанеса и трети, за да постигна плътен и равномерен цвят, но обичам върху ноктите си толкова светлите почти бели цветове да не са плътни. Блясъкът се дължи само и единствено на лака - не съм нанасяла топ. Трайността му ме впечатли. Е, не издържа 10 дни както обещават от марката (но при мен така или иначе един лак няма как да остане толкова време), но се нарежда като дълготрайност до любимите ми лакове на Essie. 
Лакът идва в стилна и елегантна опаковка. Като количество получавате 10мл. Четката му е по-широка и на мен ми беше много лесна за нанасяне. 
Оценка: 5/5

Серията Last & Shine може да бъде открита на стените на марката през март. Аз се надявам да се предлагат цветове, които биха ми харесали, защото бих искала да се сдобия с още лакове от серията. Предполагам и че цената им няма да е повече от 6-7лв.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin

*Продуктите ми бяха предоставени за проба от представители
 на марката, но мнението за тях си е лично мое.

You May Also Like

0 коментара