Празни опаковки #23 (Декември 2015)

by - януари 17, 2016


Здравейте! Днес ще се върнем за кратко във вече изминалата 2015 година и ще ви покажа кои продукти изразходих през месец декември.


Vaseline Total Moisture Крем за тяло
Ревю за него може да прочетете тук. Този крем за тяло има много приятен ненатрапчив аромат. Консистенцията му е лека и попива бързо в кожата като я оставя мека и подхранена. За съжаление съдържа течен парафин. Знаех това когато го купувах, но много исках да опитам продукти на марката защото у нас не може да се намерят. Не бих го купила отново. Не е лош продукт за тяло, но имам фаворити с подобно действие върху кожата и по-добър състав.
Avene Cleanance Hydra Soothing cream
Много лек, приятен и подхранващ крем, който не омазнява кожата ми през деня. Чудесен е за по-студените месеци.  Подробно ревю за него може да прочетете тук. Хареса ми и предполагам бих го купила отново, но за момента искам да опитам други продукти за грижа за кожата.
Avene Термална вода
С термалните води съм на моменти - понякога ги използвам редовно, друг път забравям за тях със седмици. Не е продукт който винаги гледам да имам в шкафа си. По скоро го купувам от време на време. Използвам го най-често след епилация върху тялото и след маски за лице.
Avene Gentle Shower gel
Кожата на тялото ми не е чувствителна и може би заради това този душ гел не ми хареса. Дори се опитах да го изразходя възможно най-бързо. Предназначен е за чувствителна кожа, не съдържа сапун и може да се използва върху лицето и тялото. Аз го използвах само върху тялото и не ми хареса защото не се пени достатъчно. Намирам го и за не особено икономичен продукт тъй като за да получа повече пяна използвах по-голямо количество от него. Може би на някой с наистина чувствителна кожа би се харесал, но не е моят продукт.
Weleda Душ гел с бадем
Подобен проблем имах и с този душ гел на Weleda. Консистенцията му е по скоро кремообразна отколкото гелообразна и поне за мен работеше ако го нанасям с ръце, но не и с гъба. Отново е предназначен за чувствителна кожа каквато моята не е и може да работи по-добре за тези от вас с такава кожа. Не бих го купила в реален размер.
Himalaya Балсам за устни
Поредна изразходена опаковка от любимия ми балсам на Himalaya. Каквото и да опитам рано или късно винаги се връщам към него. Подхранва устните, не е прекалено мазен и може да се ползва и под матови червила.
Rimmel Scandaleyes Xxtreme Спирала
Тази спирала на моменти ми харесваше, на други не. Четката й е с две страни - едната придава обем, а другата дължина. Един от най-големите и недостатъци е че се размазва и не издържа цял ден. Не бих я купила отново.
Alverde Over Night Coffein Serum
Използвах този серум за мигли на Alverde сравнително често, но не всяка вечер. Така и не разбрах какво точно трябва да направи за миглите ми, защото надписите са на немски. Но не забелязах никаква промяна в миглите си. Не бих го купила отново.
Atrix Intensive Крем за ръце
Харесвам този крем за ръце защото подхранва кожата и я прави мека и гладка. Абсорбира се бързо от кожата и не я оставя мазна. Вече имам нова опаковка от него.
Klorane Dry shampoo for dark hair
След като не успях да намеря любимия ми сух шампоан на Batiste за брюнетки, взех това мини на Klorane отново за кестенява коса. Като ефект и действие не забелязах някаква съществена разлика в сравнение с Batiste. Смятам обаче, че сухият шампоан на Klorane е по-икономичен и въпреки, че опаковката беше едва 50мл ми стигна за доста ползвания. Все пак не оправдавам разликата в цената и ще продължавам да си купувам Batiste.
Perfect Заздравител за нокти
През годините съм използвала няколко шишенца от този заздравител. Определено забелязвам известно заздравяване на ноктите когато го използвам, също така по-малко чупене и разслояване на ноктите. Бих го купила отново, но не веднага.
Essence Gel Top coat
Това е любимият ми топ лак в момента и това е поредната изразходвана бутилчица от него. Има само един единствен недостатък, който съм готова да му простя и той е че продукта изсъхва бързо в опаковката. Но иначе е страхотен! Придава блясък и лакът с него съхне бързо. Вече имам нова бутилчица от него.
Perfect Зазредител за лак
Използвам този продукт за да разредя топ лака на Essence и някой от любимите ми цветни лакове, които заради честото им ползване са се сгъстили. Вече имам нова опаковка от него.

Това бяха всички продукти които успях да изразходя за месец декември.




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

0 коментара