Ревю: Weleda Wildrose Околоочен и нощен крем с шипка

by - декември 09, 2015


Здравейте! Днес ще ви запозная с два продукта от серията на Weleda с шипка, която е против първи бръчки и е предназначена за нормална и суха кожа. Не знам къде съм гледала когато съм ги купувала, но серията Wildrose е предназначена за възрастова категория 30г+. Малко далеч съм от тази категория (на 25г съм), но въпреки това използвах и двата продукта и ще ви споделя впечатленията си за тях.

Weleda Wildrose Нощен крем
Количество: 30мл
Цена: около 35-40лв

Weleda Wildrose Околоочен крем
Количество: 10мл
Цена: около 30-35лв

Къде:  онлайн и в магазините в които се предлагат продукти на марката
Годност след отваряне: не е отбелязано върху опаковките
Състав:

От ляво съставът на нощния крем, а от дясна на околоочния




Ще ви поговоря за нощния и околоочния крем поотделно, но първо ще спомена нещо за опаковките им, които са идентични. Те са в метални тубички , което много улеснява използването им най-вече когато остане малко продукт в тях. Имам ги от повече от месец и не съм забелязала някакво ронене или нарушаване на опаковката, което съм виждала при някои продукти с подобна опаковка.
Нощният крем от серията Wildrose е по-мазна консистенция от обикновените кремове. Има по-силен аромат като аз долавям аромат на роза. Цветът му е прозрачно бял. Трябват няколко втривания в кожата, за да се разнесе добре. Попива в кожата бързо, но оставя лек мазен филм. На сутринта се будя с подхранена кожа. Кожата ми е комбинирана и понякога забелязвам известно омазняване в Т-зоната сутрин. Харесвам крема и го използвам редовно, но не е нещо което бих купила отново.
Оценка: 3/5

Околоочният крем обаче много, ама много ми хареса. Кожата под очите ми не е суха, но винаги забелязвам разлика когато използвам по-подхранващ продукт. Консистенцията му е по-лека и липсва мазното усещане на нощния крем. Липсва и силният аромат на нощния крем. Околоочният крем има една доловим аромат. Нанася се бързо и се абсорбира от кожата веднага без да оставя филм върху нея. Подхранва добре. Както споменах кожата ми не е суха и нямам сериозни кръгове под очите и не знам как би се справил крема с тях. 
Обикновено околоочните кремове са в размер от 15мл, докато този е от 10мл. Формулата му е по-богата и е необходимо количество колкото грахово зърно, за да нанеса продукт и под двете очи.
Оценка: 5/5


Освен по-отделно двата крема може да се закупят и като комплект на цената на нощния крем. Такива комплекти има в магазини Лили.
Има ли продукти на Weleda които бихте ми препоръчали да опитам?




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.
 

You May Also Like

3 коментара

  1. оооо много добре ми звучи, те даже са на промо в Лили и бая им се зачудих снощи ...

    ОтговорИзтриване
  2. Много хубав крем за суха и чувствителна кожа! Особено за през зимата <3 Хубава статия! Браво!

    Моят блог www.lillagreen.at е място, където представям бюти продукти и козметика. Ще се радвам ако ме посетиш! Хубав ден :)

    ОтговорИзтриване