Ревю: Sephora Mud Mask Puryfying & Mattifying

by - декември 08, 2015

Здравейте! Днес ще ви споделя мнението си за един много хвален напоследък продукт на Sephora. Става въпрос за калната маска на марката.

Sephora Mud Mask
Количество: 60мл
Цена: 27лв
Къде:  в магазини Sephora
Годност след отваряне: 6 месеца
Състав:

От марката обещават Mud Mask да почисти кожата, отпуши порите и да спре появата на нови пъпчици благодарение на съставките мед, цинк и бяла глина в нея.
Маската идва в пластмасово тежко бурканче с винтова капачка. Самият продукт вътре е предпазен с още едно капаче, за да не изсъхне бързо. Има силен аромат, който ми е приятен и не ме дразни, но предпочитам продуктите които използвам да са неароматизирани.


Самата маска представлява гъста сива на цвят с много лека консистенция. Съдържа и малки частици, които при нанасяне не драскат или дразнят кожата ами нежно я ексфолират.
Нанасям плътен слой от маската върху цялото лице, разтърквам леко, за да ексфолирам кожата  и оставям да изсъхне. Времето за което изсъхва маската зависи от това колко е нанесена от нея. След това измивам с топла вода.
Това което харесвам в тази маска е, че след измиване не усещам кожата си суха или опъната както правят доста от почистващите маски. След използването й усещам кожата си мека и по-чиста. Забелязвам, че кожата ми се омазнява по-малко след употреба на маската. Съществена разлика върху появата на пъпки не забелязвам.
Оценка: 5/5

Маската е много хубава, не страхотна, но хубава. Не изсушава кожата, но успява да я почисти добре. Ако харесвате кални маски и не е проблем за вас да се разделите с 27лв ви съветвам да я опитате. Ако ви се вижда скъпичка, маските на Apivita в сашета са също толкова ефикасни и цените им са по-достъпни.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.
 

You May Also Like

1 коментара

  1. Много интересен пост! С моята чувствителна и суха кожа винаги внимавам с тестването на нови продукти за лице, но тази маска звучи много обещаващо ...

    Моят блог www.lillagreen.at е място, където представям бюти продукти и козметика. Ще се радвам ако ме посетите! Хубав ден :)

    ОтговорИзтриване