Ревю: MAC 217 Blending Brush

by - ноември 18, 2015


Здравейте! Не знам дали има друга четка за която да се е говорило толкова много. Днес ще ви споделя мнението си за прословутата MAC 217.



MAC 217 Brush
Цена: около 40-45лв
Къде: в магазините на марката

Сигурно сте попадали на безброй много положителни отзиви за тази четка. Е, тя си заслужава на 100% всичко казано за нея. С лекота нанася цвят върху целия клепач, за преливане на цветове, за поставяне на цвят в сгъвката на окото, дори и за кремообразни сенки. Прелива цветове бързо и лесно, без да размества нанесените продукти и така да разваля очния грим.
Четката е с естествени косми. Тя е много мека и пухкава, но и самите косъмчета са много гъвкави и подвижни. Въпреки ежедневната употреба не е променила формата си по никакъв начин. Другите четки за преливане на сенки, които имам са по-пухкави и на тях им трябва повече време, за да прелеят цветовете и резултатите не са така добри. MAC 217 е перфектната комбинация между пухкавост и подвижност. Веднага усетих разликата щом започнах да я използвам.


Имам тази четка вече повече от половин година и макар първоначалните ми притеснения, че няма да се запази за дълго белият й цвят, след всяко измиване, тя става като нова. Не е загубила нито един косъм. Единствено надписът и името на марката и номера на четката се е олющил малко.
Оценка: 5/5
 
В скромната си колекцията от четки имам няколко за блендване на сенки и 217 на MAC успя да измести всички тях още с първото използване. Към днешна дата използвам тази четка винаги когато нанасям грим върху очите. Въпреки високата и цена я препоръчвам горещо. Накратко, не съжалявам за покупката й и оправдавам цената й.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

2 коментара

  1. Отдавна я жадувам тази четка, само парите не мога да прежаля ... :(

    ОтговорИзтриване
  2. И аз отдавна я искам,дори си поръчах онлайн подобна реплика 217 номер,но с оригинала едва ли ще може да се сравни!

    ОтговорИзтриване