Ревю: Avene Couvrance Спирала и червило+молив за устни

by - октомври 29, 2015


Серията Couvrance на Avene включва продукти от декоративната козметика за прикриване на различни несъвършенства на кожата. Тя включва не малък брой продукти за различни нужди на кожата. В края на миналата година присъствах на събитие организирано от марката и получих няколко продукта от серията Couvrance за проба и днес ще ви споделя мнението си два от тях.


Avene Couvrance High Tolerance Mascara*
Количество: 7мл
Цена: около 35лв
Къде: в аптеките, които предлагат продукти на марката
Годност след отваряне: 6 месеца
Състав:
WATER (AQUA), BEESWAX (CERA ALBA), GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, ACACIA SENEGAL GUM, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA), SILICA, STEARIC ACID , PALMITIC ACID, GLYCERYL DIBEHENATE, 1,2-HEXANEDIOL, CARRAGEENAN , GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, TRIBEHENIN, IRON OXIDES (CI 77499).

От Avene обещават тази спирала да подчертае, извие и раздели миглите. Предназначена е за тези от вас с чувствителни очи и тези които носят лещи. Формулата й не съдържа парабени и ароматизатори. Предлага се в черен и кафяв цвят
Това е втората опаковка от спиралата Couvrance, която използвам и мога да кажа само едно - тази спирала е СТРАХОТНА. Имах известни съмнения за нея когато я опитах за първи път, защото смятах, че медицинска спирала не би успяла да ме впечатли. Това което харесвам най-много в нея е нейната дълготрайност - не се размазва, разтича и рони през целия ден, а вечер се отстранява много лесно. Две качества на спирала, които не бях срещала досега в един продукт.
Четката на спиралата е гумена и има две страни - едната за обем и извиване, а другата за разделяне на миглите. Само с два слоя постигам ефекта от снимката. Тушът е наситено черен. Миглите ми са извити, разделени, обемни и удължени. Това е една чудесна ежедневна спирала. Очите ми не са чувствителни и не нося лещи, така че не мога да кажа нищо относно дразнене на очите.
Оценка: 5/5

От ляво на дясно: Без спирала, със спирала


Avene Couvrance Duo Lip And Lip Contour*
Количество: 1,45гр
Цена: около 35лв
Къде: в аптеките, които предлагат продукти на марката
Годност след отваряне: 12 месеца
Състав:
SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS OIL), COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL (RICINUS COMMUNIS OIL), EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX (CANDELILLA CERA), OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-1, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CANOLA OIL, DI-C20-40 ALKYL DIMER DILINOLEATE, CAMELLIA OLEIFERA SEED OIL, MYRISTYL LACTATE, SYNTHETIC WAX, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) (BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER), CETEARYL BEHENATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL (VITIS VINIFERA SEED OIL), ASCORBYL PALMITATE, BISABOLOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-t-BUTYLHYDROXYHYDROCINNAMATE, PHYTOSTERYL CANOLA GLYCERIDES, TOCOPHEROL.

От Avene обещават дуо продуктът за устни да очертае, хидратира и подхрани чувствителните устни. Формулата му обещава да даде на устните интензивен цвят, който да е устойчив на пот, търкане и вода. Предлага се в два цвята - светъл и интензтивен. Не съдържа парабени, ароматизатори и консерванти.
Имам Avene Couvrance Duo Lip And Lip Contour в светлия цвят. От едната страна имаме червило, а от другата молив за устни в близък до този на червилото цвят. Червилото има балсаместа консистенция и самостоятелно не е особено трайно. Има бляскав финиш. От друга страна, моливът е с по-суха консистенция, но е кремообразен и лесен за нанасяне. Той е доста траен. При суочове върху ръката не изчезва напълно след почистване с кърпичка. За да постигна траен цвят върху устните си, първо ги очертавам и запълвам с молива и след това нанасям червилото. Получавам кафяво-розов цвят много подходящ за ежедневието. Самостоятелно или заедно нанесени моливът и червилото не изсушават устните и са много комфортни за носене. Единствено ми се искаше Duo Lip And Lip Contour да се предлагат в повече цветове.
Оценка: 4/5




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.


*Продуктите ми бяха предоставени за проба от представители
 на марката, но мнението за тях си е лично мое.

You May Also Like

0 коментара