Ревю: L'oreal Brow Artist Genius Kit Комплект за вежди

by - август 26, 2015


Добре оформените и поддържани вежди могат да направят огромна разлика в лицето на един човек. Веждите могат да оформят очите, повдигнат погледа и да придадат една завършеност на цялата визия. Дори и в дните в които не ми се носи грим винаги използвам спирала и някакъв продукт за вежди, защото разликата преди и след използването е голяма.

L'oreal Brow Artist Genius Kit Комплект за вежди
Количество: 3,5гр
Цена: около 10 евро
Къде: за момента не се предлага у нас и може да се намери онлайн
Цвят: Medium to Dark (предлага се в още един по-светъл вариант Light to Medium)



Продукта идва в компактна сребриста опаковка. Малката палитра се побира в дланта ми. Макар да е направена от пластмаса се усеща стабилна. Вътре са поместени голямо по размер огледало, един цвят вакса, един цвят сянка, двустранна четка и пинсети. Има и прозрачен инсърт на който са описани стъпките, които марката препоръчва за оформяне на веждите. 
Използвала съм подобен комплект на Rimmel (ревю за него може да прочетете тук) и ще използвам него за сравнение за текстурите и крайните резултатите на края на поста.
Ваксата се намира в лявата част на сета за вежди и е по-гъста и не толкова кремообразна. Освен това не е толкова пигментирана. От двата продукта, тя е по-топла, но тъй като сянката е по-студена се сработват добре. Започвам оформянето на веждите си с нея, като с ваксата придавам желаната форма и задържам косъмчетата на място през целия ден. 
Сянката в Brow Artist Genius Kit се намира отдясно и е с по-суха текстура, но е фина. Цветът е пигментиран. При нанасяне стои естествено и не помръдва през целия ден.
И двата продукта не са прекалено пигментирани и с тях се постига естествен резултат, а не онези прекалено силно направени вежди, които крещят "Не сме истински!" дори отдалече.


При оформяне и запълване на веждите използвам всички инструменти включени в комплекта. За моя огромна изненада пинсетите се оказаха повече от сполучливи. Двойната четка макар малка е лесна за употреба. Използвам ъгловата страна за нанасяне на ваксата от сета, а за сянката използвам друга ъглова четка. Не използвам една и съща четка за продукти с различна текстура. Огледалото както споменах вече е добро по размер и използвам него когато оформям веждите си.

Преди/След

Оценка: 5/5
Крайният резултат след използването на Brow Artist Genius Kit е естествен и дълготраен. Цветовете на ваксата и сянката не са прекалено топли и липсват червенеещи оттенъци в тях, които биха направили веждите неестествени. Много съм очарована от този продукт и бих опитала и другите продукти за вежди, които марката предлага.
Както споменах имам сета за вежди на Rimmel Brow This Way и между двата предпочитам този на L'oreal заради консистенцията на продуктите. Ваксата в сета на Rimmel е по-кремообразна и силно пигментирана, а сянката не е толкова фина.
За съжаление комплекта за вежди не се предлага у нас и може да се намери единствено онлайн. Но ако пътувате в чужбина и го мернете някъде ви съветвам да погледнете двата цвята и да си вземете един.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

4 коментара

  1. О, и аз го искам :)) Много хубаво ги подчертава. Прави ги по-плътни, но по естествен начин, както си писала :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ах, и аз го искам.Много естествено изглежда нанесен.Тъкмо четох и за спиралата за вежди от серията и съвсем се вдъхових :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Спиралата за вежди искам и аз да я опитам. Какво да се прави, ще изневеря на любимата на Катрис :)))

      Изтриване
  3. Много красиво и естествено изглежда :) Изкушавам се, макар че цветният гел е толкова по-бърз и лесен -.-

    ОтговорИзтриване