Ревю: Urban Decay De-Slick Фиксиращ спрей

by - юли 06, 2015




Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray
Количество: 30мл/119мл
Цена: 9 паунда/21 паунда
Къде: марката се предлага онлайн (аз поръчах моя от feelunique)


Фиксиращите спрейове са доста популярни продукти напоследък и много марки започнаха да ги предлагат. De-Slick на Urban Decay обещава да е мощен съюзник в контролиране на омазняването и предотвратяването на разтопяването и размазването на грима и лъсването на кожата през деня. Не съдържа парабени и формулата му е oil-free.
Моята кожа е комбинирана със склонна към омазнване Т-зона. През по-топлите месеци винаги съм в търсене на продукт, който да удължи трайността на грима ми.
Спреят идва в пластмасово шишенце със сива капачка. Върху бялата опаковка лесно остават отпечатъци от пръсти. Спреят пръска фини капчици от течността. От марката препоръчват да се разклаща преди употреба и  пръска от разстояние под формата на "Х" или "Т".
Попаднах на доста положителни и отрицателни ревюта за продукта, но реших да взема travel size за проба. Не бих казала, че не прави нищо за мен, но определено не виждам кой знае каква разлика когато съм с него и без него. Опитах го по-различни начини - да го нанасям преди фон дьо тена, след него, върху пудра, но така и не забелязах да прави чудеса. Удължава трайността на грима ми с не повече от час. След пръскане придава един по-естествен завършек на грима, който много ми харесва. Не оставя кожата лепкава и не я изсушава през деня. При пръскане не размазва грима (спиралата например) и изсъхва бързо.
За цената си не смятам, че прави нещо за увеличаване трайността на грима ми. Харесва ми естествения завършек, който придава на кожата, но предвид цената му не смятам, че това е причина да го купя отново. Все пак бих опитала и варианта All Nighet, за който на няколко места прочетох, че е по-добър от De-Slick.






Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара