Ревю: Rimmel Scandaleyes & Wake Me Up спирали

by - юли 03, 2015




Здравейте! Дори и да успея да намеря спирала, която да дава всичко което искам за миглите ми, търсенето на най-страхотната спирала никога не спира. С покупката на всяка нова се надявам, че тя ще бъде по-добра от любимата ми в момента.
Rimmel е марка, чиито спирали не са ме впечатлявали никога и винаги пропускам стените на марката, ако си търся нова.


Rimmel Scandaleyes Xxtreme Volume & Lenght*
Количество: 12мл
Цена: около 10лв
Къде: навсякъде където се предлагат продукти на марката

От марката обещават спиралата Scandaleyes Xxtreme Volume & Lenght да направи миглите дълги и обемни. Четката и има две страни - извита, която придава обем и права, която удължава. Спиралата е в цвят 003 Extreme black.
Спиралата идва в тумбеста червена опаковка. В началото като всяка спиралата е с по-водниста формула, но след няколко използвания тя поизсъхва. Цветът 003 Extreme black наистина е наситено черно. Както споменах четката на Scandaleyes Xxtreme Volume & Lenght е двустранна. Аз започвам с правата страна на четката, която издължава миглите и накрая нанасям страната за обем. Като резултата получавам дълги и обемни наситено черни мигли без сплъстяване.
Използвах двете страни на четката самостоятелно и докато правата страна правеше миглите дълги и ги подчертаваше, то тази за обем ги правеше рошави и ги слепваше.
Най-големият недостатък на тази спирала за мен е, че в горещите дни се размазва през деня под очите (винаги слагам спирала и на долните мигли) и под веждите.
Вечер се премахва лесно с дегримьор.





Rimmel Wake Me Up Wonder'full*
Количество: 11мл
Цена: около 13лв
Къде: навсякъде където се предлагат продукти на марката

Спиралата е част от линията Wonderfull, от която е и спиралата с арганово масло. Доста интерес продукт. Формулата на спиралата е обогатена с витамини и екстракт от краставица, които да подхранят миглите. От Rimmel обещават спиралата да събуди очите и да подчертае погледа.
Wake Me Up е в лъскава зелена опаковка. Формулата и е парфюмирана. Четката и е огромна и ми трябваха няколко пъти да свикна с размера и. Създадена е специално във формата на миглите, за да ги  повдигне нагоре. Прави миглите наситено черни, разделя ги и ги удължава придава и мъничко обем.
За съжаление и тази спирала както Scandaleyes Xxtreme Volume & Lenght не се справя добре в горещините. И тя се размазва по-същия начин ако температурите са по-високи.
Вечер се премахва лесно с дегримьор.
Колкото до обещанията, спиралата да събуди и подчертае, смятам, че всяка спирала успява да направи това.

Преди
Отляво на дясно: Wake Me Up, Scandaleyes

За съжаление отново не останах очарована от спиралите на марката. Макар да харесвам начина по който изглеждат миглите ми с тях, искам да мога да разчитам на спиралата по всяко време на година. Няма как да не спомена и, че формулата на Wake Me Up Wonder'full е парфюмирана, а това е нещо което намирам за напълно излишно в продуктите за очи. Дали си заслужава да ги опитате? По скоро не, но ако решите да го направите ви съветвам да е през есента или зимата, когато температурите не биха повлияли на трайността им.


Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.



* Продуктите ми бяха предоставени за проба от представители
 на марката, но мнението за тях си е лично мое.

You May Also Like

0 коментара