Ревю: Handmade Naturals почистващ скраб за лице

by - юни 04, 2015



Handmade Naturals Face Cleansing Scrub


Количество: 100мл
Цена: 24,95лв
Може да го намерите в: zoya.bg
Годност след отваряне: 9 месеца
Състав: (от zoya.bg)
Пречистена вода, нерафинирано масло от авокадо (persia gratissima), нерафинирано масло от слива (prunus domestica), емулсиращ восък, растителен глицерин, екстракт от бамбукови стръкове, масло от сладък портокал, екстракт от кора на трепетлика, витамин Е (токоферол). Съдържание на етеричните масла: лимонен, линалуул, цитронелал.


Handmade Naturals е английска марка, която предлага продукти с естествен състав състав, т.е. липсват синтетични съставки. Всички продукти са ръчно направени.

Скрабът е предназначен за всеки тип кожа. Опаковката му представлява бяло шишенце, което се отваря с капаче. Консистенцията на продукта макар и да наподобява по-гъст крем излиза без проблем от опаковката.
Скрабът съдържа бамбукови фибри, авокадо, масло от костилка на слива и масло от сладък портокал. За да не правя преразказ ще дам линк към продукта в сайта за zoya където е обяснено всяка съставка как действа на кожата (линк). Малко извън темата, но в zoya наистина са се постарали в описанието на продуктите си и разглеждането на състава им.
Консистенцията му е като на по-гъст крем с множество ексфолиращи частици в него. Частиците му са достатъчно абразивни. Скрабът не е прекалено нежен към кожата, но аз предпочитам по-грубите скрабове. След употреба липсват зачервявания, изсушаване и раздразнение. Кожата е мека, гладка и чиста. Използвам го 2-3 пъти седмично.

Винаги когато усетя кожата си неравна използвам този скраб за лице. Харесвам го защото е достатъчно абразивен без да дразни кожата. Само след няколко минути кожата ми е мека и чиста. С удоволствие бих опитала и други продукти на марката.



Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

1 коментара