Essie Sand Tropez

by - февруари 21, 2015


Здравейте! Чудя се защо ми трябваше толкова много време, за да се сдобия с Essie Sand Tropez. Ако следите блога ми редовно вече може би знаете че съм голям фен на лаковете Essie. Sand Tropez е неутрален тоуп който е повече бежов отколкото сив. С него ноктите изглеждат добре поддържани и чисти. Заради неутралният си цвят, този лак е подходящ за всеки повод - в ежедневието, както и на работа. 

Чувала съм че има цветове на Essie, който не са с толкова добра формула и се нанасят на черти. Не бях попадала на подобен цвят преди да купя Sand Tropez. Да, формулата му е по-водниста, докато останалите цветове които имам (Mint Candy Apple, Wicked, Cute as a Button и др) са с някак по-кремообразна формула. Стига да се нанесат два пластта от Sand Tropez не стои на черти.



Essie Sand Tropez (15,49лв;13,5мл) веднага се превърна в мой любимец. Гледайки лошото време навън тайничко си представям ноктите на крачетата ми лакирани с него върху пясъка на морето (Да идва това лято най-накрая!).
Кой е любимият ви неутрален лак?




Заповядайте в страницата ми във Facebook тук
Може да ме намерите и в Bloglovin.

You May Also Like

5 коментара

  1. Аз от кога се сдържам да си го взема... Страшно е красив! Жалко, че се нанася на черти. Аз не съм имала такъв проблем с моите Essie-та, но пък така или иначе винаги си слагам 2 пласта. Любимият ми неутрален е Essie Urban jungle :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз имам sand tropez от вече сигурно 2ва месеца и съм супер доволна от него. Седи на ноктите много нежно и веднага се съгласявам с теб, че е подходящ за всеки повод. Не съм забелязала да седи на черти или просто не съм обърнала внимание (нанасям 3 пласта) и бих казала, че за сега това ми е любимият неутрален нюанс. :)

    ОтговорИзтриване
  3. Ммм..много ми харесва :)) Много харесвам такива цветове.

    ОтговорИзтриване